japa shop
Vaření s Tomio Okamurou

Diskuze (nejen) o vaření a japonském jídle

Diskuze o japonském jídle Zde v diskuzi nám můžete napsat Vaše názory, dojmy nebo třeba jak se Vám podařilo doma připravit jídla, která Tomio Okamura předváděl v lekci vaření a zda-li Vám a Vašim blízkým chutnala. Diskuze je moderována a neslušné příspěvky budeme mazat. V příspěvcích není možno používat značky jazyka HTML. Znak zavináč v e-mailových adresách autorů příspěvků je nahrazen výrazem [zavináč] jako ochrana před spam roboty.


Nadpis příspěvku: 
*Váš příspěvek:
*Antispam: Kolik je 3 + 2: (toto je opatření proti spam robotům)
*Vaše jméno: Váš e-mail:
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 

První | Předchozí | Následující | Poslední



Inari sushi

Autor: Japa Datum vložení: 2009-09-23 17:38:00
Dobrý den Veroniko, kapsy na inari prodáváme, v menším balení je 12 ks za 115 Kč. Těšíme se na návštěvu a hezký den, tým Japa

Liči

Autor: Joya* Datum vložení: 2009-09-23 15:29:00
pondělní vaření se mi moc líbilo. A ten nápoj z liči mi moc chutnal a ani sem se moc nemotala,teda...chvilku jsem si připadala jako letadlo,ale jinak sem moc opilá nebyla :)

Inari sushi

Autor: Veronika Datum vložení: 2009-09-22 14:49:00
Dobry den, prodavate prosim kapsy inari? Kolik kusu za jakou cenu ? Dekuji moc

jak mi jde vareni

Autor: Japa Datum vložení: 2009-09-18 09:04:00
Dobrý den Evo, tak to tedy musí chutnat výborně ! Hezký den a těšíme se zase na setkání, tým Japa

jak mi jde vareni

Autor: Evča Datum vložení: 2009-09-15 12:41:00
Do sushi kupuju syroveho tunaka nebo jemne zauzeneho lososa, okurek, avokado... A okonomiyaki delam z hladke mouky, vajicka, kysane smetany, zeli a krevet - testicko opecu na panvicce (otaceni je vzdycky narocne :-) ) a zdobim omackou na okonom. a hoblinami z tunaka. Majoneza japonska me nejak nezaujala, tak ji tam nedavam. Jsem zvedava na Vas recept! Mejte se!!

jak mi jde vareni

Autor: Japa Datum vložení: 2009-09-14 18:51:00
Dobrý den Evo, tak to jsme moc rádi, že Vám tak chutná ! Okonomiyaki budeme vařit zrovna příští lekci :-) A co dáváte do sushi a do okonomiyaki ? Tak ať se Vám daří a hezký den, tým Japa

jak mi jde vareni

Autor: Evča Datum vložení: 2009-09-13 18:37:00
Dobry den, velice casto se pan Tomio zminuje, ze by rad mel ohlas jak se nam dari varit japonska jidla doma. Tak tedy u nas je japonske jidlo na misce skoro kazdy tyden - velice jsem si oblibila varit predevsim Ma-bo Tofu, nudle Yakisoba i Soba a také Okonomiyaki. Kdyz ma prijit navsteva pak je to sushi. Na grilovani ke kamaradum zase vozim Edamame coz je vzdy prekvapi, ale chutna! Je v tom asi trocha nostalgie a vzpominek na Japonsko, kde jsem byla pred tremi lety a moc se me tam libilo. Tesim se na dalsi vareni!! Preji hodne uspechu a zakazniku. Evca

video - TOMIO OKAMURA z popeláře vorkoholik - stojí za vidění -

Autor: Václav Sarkisov Datum vložení: 2009-09-11 22:27:00
http://www.stream.cz/video/357187-tepic-tomio-okamura-z-popelare-workoholik

První kontakt

Autor: Japa Datum vložení: 2009-09-09 12:08:00
Dobrý den Jaroslave, zkuste napsat panu Okamurovi na miki@mikitravel.cz , kde jsou pracovníci jeho kanceláře. Prosíme o pochopení, že je pan Okamura tak pracovně vytížený, že není v současnosti v jeho možnostech, aby se věnoval další konzultační činnosti. Hezký den, tým Japa

už fungujete :o)

Autor: Sarkisov Datum vložení: 2009-09-07 11:53:00
Tak již není třeba odpovídat. Stránky vám již fungují....vše potřebné jsem si zjistil...I tak děkuji.

místo konání - vaření 7.9.2009

Autor: Sarkisov Datum vložení: 2009-09-07 11:28:00
Dobrý den, projíždím vaše web stránky...ale bohužel máte asi nějakou systémovou chybu a tak mnohé odkazy nelze otvřít. Kde se prosím koná dnešní vaření (brambor-NKUDŽAKA( prosím o přesnou adresu-protože se na váš obchod opravdu nemohu dostat. předem děkuji.

První kontakt

Autor: Jaroslav Zoch Datum vložení: 2009-09-05 18:35:00
Vážený pane Okamura !
Promiňte otevřený dotaz.Můžeme spolu pár minut něco konzultovat ? Jde o takovou drobnost použitelnou na nádražích a letištích. Možná,že bych něco zkrátka viděl k realizaci. A není jenom Praha a třeba Wroclaw.... Jako první nabízím využití facebooku pro takové klábosení nebo mail.... Pokud jsem Vás jenom obtěžoval,potom se omlouvám. Nemyslím to zle a nebudu se hněvat,pokud napíšete,že nemáte zájem. Každý má své priority...
Hezký zbytek víkendu přeji. Jaroslav Zoch

WEB

Autor: Japa Datum vložení: 2009-09-04 21:29:00
Dobrý den Jiří, děkujeme za podněty ! Hezký den, tým Japa

Prani

Autor: Japa Datum vložení: 2009-09-04 21:28:00
Dobrý den Petro, základ pro přípravu omáčky na kari rýži prodáváme na naší prodejně v mnoha druzích a ostrostech, jelikož se jedná o jedno z nejpopulárnějších japonských jídel. Na půl balení ( cca 3-4 osoby) stačí 200 gr masa, 1 cibule, 1 mrkev a 1 brambor. Maso a cibuli narychlo orestujete na troše oleje a přidáte na kostičky nakrájenou mrkev a brambor. Přilijete 700 ml vody, přivedete k varu a 15 minut vaříte. Poté odstavíte, přídáte půlku balení základu na kari omáčku ( je to již uvnitř balení rozpůlené), rozmícháte, pak znovu dáte vařit tak ještě 3 min. na malém ohni a ihned podáváme s nesolenou japonskou rýží. Přejeme dobrou chuť, tým Japa

Sushi restaurace

Autor: Japa Datum vložení: 2009-09-04 21:21:00
Dobrý den Radko, v Praze jsou čtyři restaurace s rodilými japonskými kuchaři, takže tyto doporučujeme : Miyabi na Praze 1 v Navrátilově ulici, Mashanna v Badeniho ulici na Praze 6, Katsura v hotelu Diplomat na Praze 6 a Nagoya ve Stroupežnického ulici na Smíchově. Hezký den, tým Japa

Sushi restaurace

Autor: Radka Datum vložení: 2009-09-01 13:35:00
Dobrý den, možná trochu nestandardní dotaz, ale přesto to zkusím. Můj manžel touží ochutnat sushi a ráda bych, jestli byste byli tak laskaví a poradili mi na začátek nějakou dobrou sushi restauraci v Praze - předpokládám, že máte nějaké oblíbené... Je jich řada, ale nemám zkušenosti. Na Vaše stránky jsem přišla proto, že jsem se domnívala, že pan Okamura vlastní nejen obchod ale i restauraci...Děkuji a mějte se.

Prani

Autor: Petra Svobodová Datum vložení: 2009-08-31 12:35:00
Dobry den
Prijela jsem z Japonska a strasne mi tam chutnala Kari ryze. Nemohli byste mi prosim prozradit recept ??? Dekuju Petra Svobodova

WEB

Autor: Jiri Datum vložení: 2009-08-28 13:00:00
Dobrý den, web je sice asi trendy, ale mám k nemu výhrady. Kvalita fotek není jen velikost pouzíté komprese (pro rychlé nactení - dnesní technologie dovolují i 10x kvalitnejsí foto nacíst stejne rychle jako Vase), ale hlavne kvalita nafocení a to tyhle fotky nejsou ani vzdálene. Kazdý kdo uz nejaký web postavil ví, ze z dobrých fotek udelat spatný web nelze. Jo a jeste v menu Varení bych to S dal do rádky k Tomio Okamurou protoze takhle je to VARENIS a moc smyslu to nedává. Hezký den

Kurz vaření

Autor: Japa Datum vložení: 2009-08-21 22:30:00
Dobrý den Lenko, pan Okamura bohužel komerční kurzy vaření standartně nedělá. Důvodem je jeho extrémní pracovní vytíženost, kdy v současnosti většinu žádostí o komerční vystoupení musí odmítat, jelikož to časově nestíhá. Prosíme proto o pochopení. Zkuste Tomiovi kdyžtak napsat vaši konkrétní představu přímo pracovníkům jeho kanceláře na miki@mikitravel.cz a třeba se domluvíte. Přeje Vám také vše nejlepší a hezký den, tým Japa

Nádobí BH 26/AS

Autor: Japa Datum vložení: 2009-08-21 22:22:00
Dobrý den, pakliže máte zakoupené keramické misky z hlavní místnosti naší prodejny, můžete je bez obav použít na servírování horkého jídla a také do mikrovlné trouby. Hezký den, tým Japa
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 

První | Předchozí | Následující | Poslední




Vaření s Tomio Okamurou

E-shop s japonskými potravinami
Momijiya
Zojirushi
Manga Rental: Ichigo 100% Naruto Love Hina Yasha Negima FMA Osen Bleach ...

Cestovní agentura Miki Travel Prague Domovská stránka Tomio Okamury Pivní magazín

Japa Foods s.r.o., Verdunská 21, Praha 6. tel. +420 233 320 629. IČ 28406354, DIČ CZ28406354
Logo by Hisatsugu Kasajima. Web site design & code by Filip Bezděk.

[CNW:Counter]