japa shop
Vaření s Tomio Okamurou

Diskuze (nejen) o vaření a japonském jídle

Diskuze o japonském jídle Zde v diskuzi nám můžete napsat Vaše názory, dojmy nebo třeba jak se Vám podařilo doma připravit jídla, která Tomio Okamura předváděl v lekci vaření a zda-li Vám a Vašim blízkým chutnala. Diskuze je moderována a neslušné příspěvky budeme mazat. V příspěvcích není možno používat značky jazyka HTML. Znak zavináč v e-mailových adresách autorů příspěvků je nahrazen výrazem [zavináč] jako ochrana před spam roboty.


Nadpis příspěvku: 
*Váš příspěvek:
*Antispam: Kolik je 2 + 3: (toto je opatření proti spam robotům)
*Vaše jméno: Váš e-mail:
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 

První | Předchozí | Následující | Poslední



Sushi

Autor: Zoe Datum vložení: 2010-03-09 16:54:00
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda prodáváte i syrové ryby na sushi, popř kolik stojí a v jakých baleních se prodávají?
Kolik stojí kaviár z létajících ryb?
Děkuji.

omáčka KARÉ

Autor: Zuzana Datum vložení: 2010-03-09 12:55:00
Dobrý den, jen sem chtěla poděkovat za úžasný recept :) jídlo se doma povedlo a celé rodině hrozně chutnalo, těším se na další lekci, Zuzana

Dango

Autor: Šárka Datum vložení: 2010-03-09 12:17:00
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li v obchodě prodáváte shiratamako?
A co bych ještě potřebovali na výrobu dango, děkuji, Š.

KANPYO

Autor: Bohumila Datum vložení: 2010-03-09 10:22:00
Skvela zprava :-). Dekuji

KANPYO

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-04 11:06:00
Dobrý den Bohumilo, KANPYO nám přijde na obchod opět 17.března nebo 18.března. Těšíme se na Vaši návštěvu, tým Japa

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-04 11:04:00
Dobrý den Hanule,koncentrát na miso polévku Marukome ikkyu san - Dashiiri vydrží po otevření v lednici přibližně 1 měsíc. Hezký den, tým Japa

Autor: Hanule Datum vložení: 2010-03-03 21:14:00
Dobrý den, koupila jsem si u Vás koncentrát na miso polévku Marukome ikkyu san - Dashiiri . Jak dlouho vydrží po otevření v lednici?
Díky za odpověď

KANPYO

Autor: Bohumila Datum vložení: 2010-03-01 14:29:00
Dobry den, prosim, kdy budete mit v obchode KANPYO, hledala jsem to dnes u vas, ale bohuzel. Dekuji

Sukiyaki

Autor: Yana_chan Datum vložení: 2010-02-28 16:49:00
Děkuji.

Sukiyaki

Autor: Japa Datum vložení: 2010-02-27 19:29:00
Dobrý den Yana-chan, Přípravu sukiyaki omáčky bohužel v plánu nemáme, ale prodáváme ji u nás v obchodě celoročně již hotovou. Jinak, kdybyste si ji chtěla připravit sama, tak potřebujete smíchat 100 ml sojové omáčky, 100 ml mirin ( prodáváme na obchodě), 100 ml rýžového vína saké a 2 rovné velké lžíce moučkového cukru. Hezký den, tým Japa

Sukiyaki

Autor: Yana_chan Datum vložení: 2010-02-25 20:11:00
Zdravím.
Ráda bych se naučila připravovat chutnou sukiyaki omáčku. Je v plánu na některou lekci? Děkuji.

Japonské nože

Autor: Japa Datum vložení: 2010-02-25 12:42:00
Dobrý den Denny, japonské nože jsou broušené z jedné strany. Hezký den, tým Japa

Japonské nože

Autor: Denny Datum vložení: 2010-02-22 15:58:00
Zajímalo by mne zda jsou tyto nože broušené z jedné a nebo z obou stran.

Autor: Japa Datum vložení: 2010-02-16 17:47:00
Dobrý den Hančí, běžnou japonskou snídaní je miska rýže,k tomu polévka MISO(nebo-li MISHOSHIRU), trocha nakládané zeleniny CUKEMONO a kousek pečené ryby nebo trochu pečeného masa apod. Není to nijak časově náročné, jelikož rýže je hotová v automatickém rýžovaru, polévka z předešlého dne, naložená zelenina CUKEMONO je hotové předem také a hlavní chod je hotový během pár minut. Mladší generace Japonců si však dá na snídani třeba i pečivo a čaj nebo kávu. Hezký den, tým Japa

Autor: Hančí Datum vložení: 2010-02-15 22:16:00
Dobrý den, moc mě zaujala japonská kuchyně a Japonsko všeobecně...chtěla bych se zeptat, co japonci běžně mají jako snídani?

RENATA KRISTOFOVA

Autor: Japa Datum vložení: 2010-02-06 18:56:00
Dobrý den Renato, kniha vyjde až v polovině dubna v nakladatelství Fragment a bude pak k dostání v knihkupectvích. Obálku knihy a pár slov o obsahu můžete najít již nyní na strínkách www.tomio.cz Pan Okamura bohužel fotky k podpisu nemá, ale když mu napíšete o podpis a vložíte obálku se známkou na adresu naší prodejny, předáme mu to a pan Okamura Vám rád pošle kartičku s podpisem a věnováním nazpět. Děkujeme za milou zprávu, kterou panu Okamurovi určitě vyřídíme, potěší ho, hezký den, tým Japa

Autor: RENATA KRISTOFOVA Datum vložení: 2010-02-04 10:01:00
DOBRY DEN,ASI TO SEM MOC NEPATRI,ALE CHTELA BYCH SE ZEPTAT ZDA OPRAVDU VYSLA KNIHA O PANU OKAMUROVI-ZDA SE DA SEHNAT V KNIHKUPECTVI NEBO ZDA JE MOZNE SI JI I OBJEDNAT POSTOU?A JE MOZNE SI NEKAM NAPSAT O PODEPSANOU FOTKU PANA TOMIA?MOC HO TIMTO ZDRAVIM...MAM VAS MOC RADA,LIBI SE MI PORAD DEN D...ZDRAVI RENATA Z LIPNIKA N.B. 37LET

RESTAURACE

Autor: Japa Datum vložení: 2010-01-30 00:00:00
Dobrý den Ivano, pan Okamura má v jedné restauraci v centru Prahy pouze malý minoritní 10% podíl, takže restauraci neprovozuje a ani nijak nezasahuje do jejího chodu, je to pouze menší investiční záměr. Restaurace se jmenuje Staré časy a je v Rytířské ulici 4, Praha 1. Hezký den, tým Japa

RESTAURACE

Autor: Ivana Datum vložení: 2010-01-26 14:27:00
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na adresu (popř. webowé stránky) restaurace, kterou pan Okamura provozuje. Na stránkách japa-obchodu jsem ji nenašla, možná proto, že mi ne všechny odkazy jdou otevřít. Moc děkuji, Ivana.

Zojirushi

Autor: Erik Zajíc Datum vložení: 2010-01-20 19:18:00
Dobrý den, děkuji za odpověď. Až příště dorazím do Vaší prodejny (byl jsem tam asi před 2 hodinami), koupím rýžovar RIZO. Děkuji a nashledanou. Erik
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 

První | Předchozí | Následující | Poslední




Vaření s Tomio Okamurou

E-shop s japonskými potravinami
Momijiya
Zojirushi
Manga Rental: Ichigo 100% Naruto Love Hina Yasha Negima FMA Osen Bleach ...

Cestovní agentura Miki Travel Prague Domovská stránka Tomio Okamury Pivní magazín

Japa Foods s.r.o., Verdunská 21, Praha 6. tel. +420 233 320 629. IČ 28406354, DIČ CZ28406354
Logo by Hisatsugu Kasajima. Web site design & code by Filip Bezděk.

[CNW:Counter]