japa shop
Vaření s Tomio Okamurou

Diskuze (nejen) o vaření a japonském jídle

Diskuze o japonském jídle Zde v diskuzi nám můžete napsat Vaše názory, dojmy nebo třeba jak se Vám podařilo doma připravit jídla, která Tomio Okamura předváděl v lekci vaření a zda-li Vám a Vašim blízkým chutnala. Diskuze je moderována a neslušné příspěvky budeme mazat. V příspěvcích není možno používat značky jazyka HTML. Znak zavináč v e-mailových adresách autorů příspěvků je nahrazen výrazem [zavináč] jako ochrana před spam roboty.


Nadpis příspěvku: 
*Váš příspěvek:
*Antispam: Kolik je 3 + 1: (toto je opatření proti spam robotům)
*Vaše jméno: Váš e-mail:
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 

První | Předchozí | Následující | Poslední



Mořské řasy

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-14 18:48:00
Dobrý den, do sušené řasy NORI se balí rýže (sushi) nebo se nastříhá jako dochucovadlo na různé japonské nudle. Sušené řasy WAKAME se rozmočí ve vodě na cca 5 minut a tak se jim vrátí jejich tvar, jsou jako čerstvé. Následně se WAKAME používá do salátů, do polévek apod. Děkujeme za upozornění na gramatickou chybu na našich stránkách, opravíme. Hezký den, tým Japa

Mořské řasy

Autor: Anonymous Datum vložení: 2010-03-14 13:53:00
Dobrý den, můžete mi, prosím, sdělit (jen ve stručnosti), jaký je rozdíl mezi jednotlivými druhy řas, které nabízíte? Zajímají mne jen ty, které jsou sušené-nepražené. Na chuť řasám jsem přišla velmi nedávno, proto můj dotaz. Děkuji. Vendula V. P.S. Vím, že se to tématicky do diskuze nehodí, ale ve Vašem internetovém obchodě v nabídce alkoholických nápojů máte hned u první položky gramatickou chybu, která kazí dojem jinak velmi hezkých stránek.

Dango

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-12 16:54:00
Dobrý den Šárko, shiratamako běžně prodáváme, pro přípravu Vám stačí pouze voda a napařovadlo (třeba knedlíkové). Hezký den, tým Japa

Sushi

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-12 16:52:00
Dobrý den Zoe, syrových ryb a dalších možských plodů na sushi prodáváme přibližně 15 druhů, již naporcované na plátky, v různých baleních, pohodlně je lze tedy ihned použít. Ceny jsou vzhledem k velkému výběru různé, podle druhu a velikosti balení. Ceny začínají mezi 100-200 Kč za balení s cca 20-ti plátky. Kaviár z létajících ryb Tobiko stojí v balení 100g 68,- Kč. Hezký den, tým Japa

omáčka KARÉ

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-12 16:46:00
Dobrý den Zuzano, děkujeme za milou zprávu, tak to máme radost ! Přejeme ať se daří, tým Japa

Ramen

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-12 16:45:00
Dobrý den Lado, to jsme rádi, děkujeme za milou zprávu ! Přejeme ať se daří, tým Japa

dotaz a prosba na T. Okamuru

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-12 16:44:00
Dobrý den Heleno, jsme prodejna s japonskými potravinami a módou, nikoliv cestovní kancelář. Děkujeme za pochopení, tým Japa

dotaz a prosba na T. Okamuru

Autor: Helena Viola Datum vložení: 2010-03-11 13:08:00
píši seminární práci -Dopad finanční krize na prodej zájezdů CK, prosím o několik vět Vašeho názoru, jež bych mohla s Vaším svolení uvést ve své práci, S pozdravem a veklé díky Helena Viola

Ramen

Autor: Lada Datum vložení: 2010-03-10 21:20:00
Dobrý den,chtěla bych vám moc poděkovat za recept na Ramen.Bylo to výborné těším se na další recepty.

Sushi

Autor: Zoe Datum vložení: 2010-03-09 16:54:00
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda prodáváte i syrové ryby na sushi, popř kolik stojí a v jakých baleních se prodávají?
Kolik stojí kaviár z létajících ryb?
Děkuji.

omáčka KARÉ

Autor: Zuzana Datum vložení: 2010-03-09 12:55:00
Dobrý den, jen sem chtěla poděkovat za úžasný recept :) jídlo se doma povedlo a celé rodině hrozně chutnalo, těším se na další lekci, Zuzana

Dango

Autor: Šárka Datum vložení: 2010-03-09 12:17:00
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li v obchodě prodáváte shiratamako?
A co bych ještě potřebovali na výrobu dango, děkuji, Š.

KANPYO

Autor: Bohumila Datum vložení: 2010-03-09 10:22:00
Skvela zprava :-). Dekuji

KANPYO

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-04 11:06:00
Dobrý den Bohumilo, KANPYO nám přijde na obchod opět 17.března nebo 18.března. Těšíme se na Vaši návštěvu, tým Japa

Autor: Japa Datum vložení: 2010-03-04 11:04:00
Dobrý den Hanule,koncentrát na miso polévku Marukome ikkyu san - Dashiiri vydrží po otevření v lednici přibližně 1 měsíc. Hezký den, tým Japa

Autor: Hanule Datum vložení: 2010-03-03 21:14:00
Dobrý den, koupila jsem si u Vás koncentrát na miso polévku Marukome ikkyu san - Dashiiri . Jak dlouho vydrží po otevření v lednici?
Díky za odpověď

KANPYO

Autor: Bohumila Datum vložení: 2010-03-01 14:29:00
Dobry den, prosim, kdy budete mit v obchode KANPYO, hledala jsem to dnes u vas, ale bohuzel. Dekuji

Sukiyaki

Autor: Yana_chan Datum vložení: 2010-02-28 16:49:00
Děkuji.

Sukiyaki

Autor: Japa Datum vložení: 2010-02-27 19:29:00
Dobrý den Yana-chan, Přípravu sukiyaki omáčky bohužel v plánu nemáme, ale prodáváme ji u nás v obchodě celoročně již hotovou. Jinak, kdybyste si ji chtěla připravit sama, tak potřebujete smíchat 100 ml sojové omáčky, 100 ml mirin ( prodáváme na obchodě), 100 ml rýžového vína saké a 2 rovné velké lžíce moučkového cukru. Hezký den, tým Japa

Sukiyaki

Autor: Yana_chan Datum vložení: 2010-02-25 20:11:00
Zdravím.
Ráda bych se naučila připravovat chutnou sukiyaki omáčku. Je v plánu na některou lekci? Děkuji.
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 

První | Předchozí | Následující | Poslední




Vaření s Tomio Okamurou

E-shop s japonskými potravinami
Momijiya
Zojirushi
Manga Rental: Ichigo 100% Naruto Love Hina Yasha Negima FMA Osen Bleach ...

Cestovní agentura Miki Travel Prague Domovská stránka Tomio Okamury Pivní magazín

Japa Foods s.r.o., Verdunská 21, Praha 6. tel. +420 233 320 629. IČ 28406354, DIČ CZ28406354
Logo by Hisatsugu Kasajima. Web site design & code by Filip Bezděk.

[CNW:Counter]