japa shop
Vaření s Tomio Okamurou

Diskuze (nejen) o vaření a japonském jídle

Diskuze o japonském jídle Zde v diskuzi nám můžete napsat Vaše názory, dojmy nebo třeba jak se Vám podařilo doma připravit jídla, která Tomio Okamura předváděl v lekci vaření a zda-li Vám a Vašim blízkým chutnala. Diskuze je moderována a neslušné příspěvky budeme mazat. V příspěvcích není možno používat značky jazyka HTML. Znak zavináč v e-mailových adresách autorů příspěvků je nahrazen výrazem [zavináč] jako ochrana před spam roboty.


Nadpis příspěvku: 
*Váš příspěvek:
*Antispam: Kolik je 1 + 2: (toto je opatření proti spam robotům)
*Vaše jméno: Váš e-mail:
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 

První | Předchozí | Následující | Poslední



Japonske sushi

Autor: Japa Datum vložení: 2010-10-31 18:26:00
Dobrý den Davide, měli jsme na mysli především mořskou řasu nori, sójovou omáčku, křen wasabi, rýžový ocet na sushi, rýži či majonézu. V ČR se toto prodává také např. korejské a čínské výroby, chutná to však jinak, což nezkušený Čech sice nepozná, ale každý Japonec okamžitě ano. Záleží tedy na tom, zda-li chcete mít originální japonskou chuť nebo jen náhražku. Co se týče ryby, ta může být samozřejmě odkudkoliv, pakliže je dostatečně kvalitní a správně nakrájená. Hezký den, tým Japa

Japonské sushi

Autor: Ma Datum vložení: 2010-10-31 09:08:00
Dobrý den Davide,podle mě až tak nezáleží na tom odkud pochází ryba.Jde spíše o to jak je dále upravována popř.konzervována protože mi nenamluvíte že např. američani upravují ryby stejný způzobem jako japonci. A proč si to myslím? Protože japonsko je ostrovní stát a tak jako jiná jejich odvětví se i zěmědělství a rybolov vyvíjeli jinak a používají jiné metody.

Ryze

Autor: David Datum vložení: 2010-10-31 05:43:00
Nerad bych,aby to vypadalo,ze je tak rypu,ale rad bych aby nedoslo k nedorozumeni.Tim"neoloupanou"myslite opravdu neoloupanou ryzi ve slupce,nebo oloupanou,ale neobrousenou tzv.genmai?Dekuji

Japonske sushi

Autor: David Datum vložení: 2010-10-31 05:26:00
Dobry den Japa,to s tim "skutecnym sushi"myslite vazne?To nam chcete namluvit,ze i ten platek ryby,ktera si jen tak plave v mori musi byt"japonske vyroby"?A ktera ceska svickova je ta originalni ta Vase nebo ta moji matky?
S pozdravem

Rýže

Autor: japa@japa-shop.cz Datum vložení: 2010-10-28 19:23:00
Dobrý den Ren, ano, prodáváme také neoloupanou originální japonskou rýži. Nyní je však vyprodána, další zásilka z aktuální podzimní sklizně nám příjde v polovině listopadu. Hezký den, tým Japa

otevřeno

Autor: japa@japa-shop.cz Datum vložení: 2010-10-28 19:21:00
Dobrý den Aleši, máme otevřeno celoročně každý den. Hezký den, tým Japa

otevřeno

Autor: Ales Datum vložení: 2010-10-28 15:15:00
Dobrý den máte otevřeno i dnes ve státní svátek nebo zítra 29.10

Rýže

Autor: Ren Datum vložení: 2010-10-28 11:01:00
Dobrý den.
Prodáváte také nebělenou popřípadě neloupanou rýži?

Pocky?

Autor: Japa Datum vložení: 2010-10-26 09:48:00
Dobrý den Martine, ty nejpopulárnější pocky na prodejně máme ( čokoládové a jahodové). Ty další druhy jsou vyprodané, ale není to tím, že by o ně byl větší zájem, ale tím, že jsme jich odebrali menší množství, jelikož o ně nebyl z hlediska data spotřeby takový velký zájem. Hezký den, tým Japa

Pocky?

Autor: Martin Datum vložení: 2010-10-21 20:58:00
Dobrý den, v e-shopu vidím, že máte drtivou většinu Pocků/Pocek vyprodanou, je to opravdu tak? Má cenu tedy jít zítra (pátek 22.) k vám a zkusit si Pocky koupit?

Miso polévka

Autor: Japa Datum vložení: 2010-10-21 20:25:00
Dobrý den Anni, jakékoliv Miso na naší prodejně můžete použít, jelikož se jedná o skutečně japonské originální Miso. Přímo na polévku prodáváme již Miso smíchané s rybím vývarem. Jestli nejste z Prahy, je možné využít náš e-shop. Je to však možné koupit i zvlášť Miso + rybí vývar Dashi. Náš personál Vám ochotně v případě dotazů na místě poradí. Hezký den, tým Japa

kurz vaření

Autor: Japa Datum vložení: 2010-10-21 20:22:00
Dobrý den Veroniko, kurzy vaření s Tomiem již bohužel zkončily, přehled všech receptů včetně fotogalerie je na našich webových stránkách. Hezký den, tým Japa

S italem v kuchyni?

Autor: Japa Datum vložení: 2010-10-21 20:21:00
Dobrý den Petře, ano, je tomu tak, takto se posleední desítky let v japonských domácnostech běžně vaří. A nebyl to friťák, to jen tak vypadá, ale byl to rýžovar. Hezký den, tým Japa

Miso polévka

Autor: anni Datum vložení: 2010-10-19 17:17:00
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké miso patří do polévky miso? Je jich více druhů a nevím, které vybrat... děkuji :)

株式会社ハローGの三神と申します。

Autor: HIromi MIkami (Mr) Datum vložení: 2010-10-18 13:30:00
来年1月~3月25日まで貴店で日本食品の展示と販売を企画したく責任者の方とお話ししたいのですが可能でしょうか。 弊社は日本の中小企業の海外展開を支援している会社です。 今回日本の農林水産省の公募入札案件で日本食品の販促の販売拠点募集という案件がございます。 詳細についてお話したいのですが、折り返し店舗責任者方のご返信を以下のメールアドレスにお願いします。

弊社のURLを記しますので一度ご覧になってください。
http://www.hello-global.com ではどうぞよろしくお願い致します。

三神博美 

kurz vaření

Autor: Veronika Datum vložení: 2010-10-18 12:29:00
Ráda bych se přišla podívat na nějaký kurz vaření, ale na stránkách jsem nenašla termíny ani jestli je nutné rezervovat místo nebo ne. Protože nejsem z Prahy, tak bych ráda šla najisto :-)
Děkuji za odpověď.

S italem v kuchyni?

Autor: petr Datum vložení: 2010-10-17 23:48:00
TRADIČNÍ japonská rýže na sushi se vaří v rýžovaru?
TRADIČNÍ japonská polévka je z nějakého granulátu?Pane Okamuro to snad nemyslíte vážně?
NO a podle mě friťák používají u nás v česku,tak akorát asijské bistra na TRADIČNÍ japonské hranolky.

Video z vaření 26.7.2010 MAKI SUSHI + NIGIRI SUSHI

Autor: Japa Datum vložení: 2010-10-17 19:29:00
Dobrý den Petře, s tím videem máme bohužel technické problémy. Takže vůbec nevíme, zda-li se to nějak podaří zveřejnit. Hezký den, tým Japa

Rýžovar

Autor: Japa Datum vložení: 2010-10-17 19:18:00
Dobrý den Soňo, myslíme si, že rýže v mléce by připravit v rýžovaru šla, ale nemůžeme to potvrdit, jelikož se takto v Japonsku nepřipravuje. Nezbývá tedy než abyste to zkusila a uvidíte. Návody v češtině a v angličtině bohužel nemáme, omlouváme se. V rýžovaru lze připravovat i běžnou "českou" rýži, další druhy rýže či rizoto. Hezký den, tým Japa

Anko

Autor: Japa Datum vložení: 2010-10-17 19:13:00
Dobrý den Marki, Anko pastu prodáváme pod názvem Amasa Hikaeme Tsubu An za 134 Kč. Hezký den, tým Japa
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 

První | Předchozí | Následující | Poslední




Vaření s Tomio Okamurou

E-shop s japonskými potravinami
Momijiya
Zojirushi
Manga Rental: Ichigo 100% Naruto Love Hina Yasha Negima FMA Osen Bleach ...

Cestovní agentura Miki Travel Prague Domovská stránka Tomio Okamury Pivní magazín

Japa Foods s.r.o., Verdunská 21, Praha 6. tel. +420 233 320 629. IČ 28406354, DIČ CZ28406354
Logo by Hisatsugu Kasajima. Web site design & code by Filip Bezděk.

[CNW:Counter]